دسته : مدیریت
فرمت فایل : word
حجم فایل : 142 KB
تعداد صفحات : 42
بازدیدها : 1248
برچسبها : رضایت شغلی رضایت کارکنان بانک صادرات
مبلغ : 6000 تومان
خرید این فایلتحقیق بررسی عوامل موثر بر کاهش میزان رضایت شغلی کارکنان بانک صادرات ایران
مقدمه
در ابتدا رضایت شغلی را تعریف می کنیم که عبارتست از واکنش های عاطفی یا احساسی خود نسبت به جنبه های مختلف شغل.
این تعریف بدان معناست که در مورد رضایت شغلی یک مفهوم واحد وجود ندارد، یک فرد می تواند از یک جنبه شغل، نسبتا راضی باشد و از یک یا چند جنبه دیگر ناراضی باشد.
تعریف دیگر از رضایت شغلی این است: مقصود از رضایت شغلی نگرش کلی فرد درباره کارش است، کسی که رضایت شغلی او در سطحی بالاست نسبت به شغل یا کار خود نگرش مثبت دارد کسی که از کار خود راضی نیست (رضایت شغلی ندارد) نگرش منفی نسبت به شغل خود دارد. هنگامی که درباره نگرش کارکنان بحث می شود غالبا مقصود چیزی جز رضایت شغلی آنان نیست. در واقع در این زمینه معمولا این دو رضایت شغلی و نگرش را به جای یکدیگر به کار می برند.
عوامل تعیین کننده رضایت شغلی عبارتند از: معارضه یا گیرایی کار، سیستم پاداش بر اساس عدل و مساوات، شرایط کاری که فرد را حمایت کنند، ارضای نیازهای مادی و معنوی، کسب ارزش و تفاوت. تفاوت بدین معنا که آنچه یک فرد انتظار دارد از شغل خود دریافت کند، از قبیل درآمد مناسب، فرصت های ارتقاء و پیشرفت و آنچه که به طور واقعی دریافت کرده است می باشد.
آنچه که در بالا ذکر شده معنی و مفهوم نسبتا جامعی از رضایت شغلی کارکنان شاغل در سازمان می باشد همچنین عوامل موثر بر میزان رضایت شغلی ذکر شده است.
بیان مسئله تحقیق
آنچه که در پیش رو خواهد آمد تحقیق و بررسی نسبتا مختصری از بخش کوچکی از کارکنان بانک صادرات ایران در خصوص عوامل موثر بر میزان کاهش رضایت شغلی کارکنان بانک صادرات (حوزه 6 منطقه غرب تهران) می باشد، امید است توانسته باشیم گام کوچکی در جهت شروع انجام یک کار عملی مختصر برداشته باشیم.
البته ممکن است در گذشته نیز بررسی هایی در خصوص علل کاهش رضایت شغلی کارکنان بانک صادرات در جاهای مختلف انجام گرفته باشد، لیکن با تحلیل و بررسی وضعیت حال امیدواریم بتوانیم با نتیجه گیری درست و صادقانه و ارائه نقطه نظرات پیشنهادی افقی روشن برای آینده همکاران ارجمند و پر تلاش تصور نماییم. ...
در یک مفهوم کلی و از نظر عموم مردم جامعه کارمندان بانک از نظر مسکن مشکلی نداشته و تقریبا همگی به واسطه اعطا وام مسکن صاحب خانه هستند و این یعنی کارمندان یکی از دغدغه های اصلی عموم مردم از جمله اجاره نشینی و مشکلات مسکن را ندارند. گو اینکه از جنبه دیگر قضیه همچنین اکثر مردم نسبت به کارمندان بانک با نگرش خوش بینانه و مثبت نگاه می کنند و آنها را مورد پذیرش قرار می دهند و دیدگاه خوبی نسبت به اکثریت آنها دارند. پس از مسکن پرداخت حقوق به موقع در بانکها و نیز بانک صادرات که در رأس زمان خود پرداخت می شود حتی در زمان بحرانهای شدید مالی و اقتصادی و این در حالی است که در سالهای گذشته و حتی حال کارکنان کارخانجات مختلف مدتهای زیادی در حدود 6 ماه حتی حقوق خود را هم دریافت نمی کنند. همچنین وامهای مختلف مانند وام ضروری، وام تعمیرات که جزء پاداش ها و مزایا هستند، بن های نقدی و غیر نقدی، مهمانسرا در شهرهای سیاحتی و زیارتی و... همه این پرداخت ها برای کارکنان جدید الاستخدام تا ده سال سابقه کار مطلوب و مورد پذیرش و نیز ایجاد انگیزه می کند و جزء موارد انگیزشی به حساب می آید. اما کارمند پس از ده سال که تعداد زیادی از نیازهای مادی و امنیت شغلی و نیازهای فیزیولوژیکی خود را تأمین یافته می بیند، اندک اندک به فکر ارتقاء پست و مقام می افتد و سطح جدیدی از انتظارات در آنها بروز کرده خود را نشان می دهند. ...
1- مقدمه و کلیه واژه
2- ارائه مدل تحقیق
3- پیشگفتار
4- چکیده تحقیق
5- رئوس مطالب
فصل اول
کلیات تحقیق
شامل
مقدمه
کلید واژه
قلمرو زمانی و مکانی
روشها و ابزار گردآوری اطلاعات
روش نمونه گیری
فصل دوم
مرور ادبیات و پیشینه تحقیق
مرور و ارائه چکیده 3 تحقیق مرتبط با موضوع
اصل تحقیق
فصل سوم
روش اجرای تحقیق
6- نتیجه
7- منابع مآخذ و پیوست ها