پروژه پاورپوینت حسابداری محیط زیست

پروژه پاورپوینت حسابداری محیط زیست پروژه پاورپوینت حسابداری محیط زیست

دسته : حسابداری

فرمت فایل : powerpoint

حجم فایل : 715 KB

تعداد صفحات : 42

بازدیدها : 834

برچسبها : پروژه حسابداری حسابداری محیط زیست حسابداری زیست محیطی

مبلغ : 10000 تومان

خرید این فایل

دانلود پروژه رشته حسابداری و درس بررسی موارد خاص در حسابداری در فرمت پاورپوینت با موضوع حسابداری محیط زیست

این فایل در زمینه حسابداری محیط زیست می باشد که در حجم 42 اسلاید همراه با توضیحات کامل با فرمت پاورپوینت تهیه شده است که می تواند به عنوان سمینار در کلاس درس بررسی موارد خاص در حسابداری رشته حسابداری مقطع کارشناسی ارشد مورد استفاده قرار گیرد.

مقدمه

با توجه به رشد روز افزون جمعیت و محدود بودن منابع طبیعی در دسترس، امروزه مسئله حفاظت از محیط زیست به عنوان یکی از مهم ترین مسائل جامعه بشری مطرح شده است. با نگرش سیستمی مسئله حفظ محیط زیست نیازمند یک سیستم مدیریت زیست محیطی است، که به صورت یکپارچه با سایر سیستم های مدیریتی به اجرا در آید. سیستم اطلاعاتی حسابداری به عنوان جزء مهمی از سیستم اطلاعاتی مدیریت می تواند نقش به سزایی در کمک به حفاظت از محیط زیست از سوی شرکت های تولیدی آلاینده بر عهده بگیرد. اینکه مخارج مصرف شده برای محیط زیست از سوی شرکت چگونه در حساب ها منعکس شود یا نحوه افشای آنها چگونه باشد؟ مسائلی است که حسابداری زیست محیطی می تواند با پرداختن به آنها، رویه و اطلاعات مناسبی برای مدیریت ارائه کند. از طرفی روابط نزدیک اقتصادی، سیاسی، بازرگانی، صنعتی، فرهنگی و آموزشی ایران با برخی از کشور های پیشرفته جهان، سبب شده است که دامنه پیشرفت و توسعه تکنولوژی، کشور ما را نیز در بر گیرد. ...

تاریخچه و جایگاه حسابداری محیط زیست

دهه ی هفتاد میلادی زمان شروع اولیه طرح مباحث حسابداری محیط زیست می باشد. در آن زمان شرکتهای صنعتی با مفهوم گزارشگری بدهی های زیست محیطی روبرو شدند. شرکتهای مزبور در ابتدا تمایلی به افشای زیانهای وارده به محیط زیست در صورتهای مالی خود نداشتند، اما بر اثر مرور زمان و افزایش میزان خسارتها، شرکتها ناگزیر به رعایت این مسائل شدند.

در سال 1975 هیئت تدوین استانداردهای حسابداری نشریه ی شماره 5 را تحت عنوان حسابداری رویدادهای احتمالی، جهت کمک به شناسایی این وضعیت منتشر کرد که بر اساس آن می بایست خسارتهای احتمالی به محیط زیست در صورتهای مالی گزارش شود. بدهیهای جبران خسارتهای وارده به محیط زیست به عنوان زیانهای احتمالی شناخته می شد، اما به دلیل مشکلات آینده که در برآورد میزان این زیانها وجود داشت هیچ شرکتی به درستی از رهنمود مزبور پیروی نمی کرد. بنابراین نیاز به تدوین رهنمود جدیدی احساس می شد.

قانون حفاظت و بازیافت منابع محیط زیست در سال 1976 و قانون جامع مسئولیت، غرامت و بدهی محیط زیست در سال 1980 میلادی تصویب شد.. همچنین در سال 1990 میلادی، هیئت تدوین استاندارد های حسابداری نشریه شماره 8 را تحت عنوان سرمایه ای کردن هزینه های آلودگی محیط زیست را منتشر کرد، در این راستا می شد به این نتیجه رسید که مخارج و بدهی های زیست محیطی باید بر اساس طرح مشخص جهت کاهش آلودگی تعیین شود. ...

اصل اساسی در چهار چوب حسابداری زیست محیطی

در حسابداری بهای تمام شده تاریخی مبادلات به قیمت مبادله ( بهای تمام شده ) ثبت می شوند و قیمت مبادله معرف ارزش متعارف است. در صورتی که مخارج موسسه دارای منافع اقتصادی آینده مورد انتظار باشد، به عنوان مخارج سرمایه ای تلقی می گردند و در غیر این صورت هزینه محسوب می شوند. بر این اساس هزینه های زیست محیطی که در طول ساخت یا توسعه ی یک دارایی واقع می شوند و دارای منافع اقتصادی آینده هستند، سرمایه ای تلقی می گردند و در صورت نداشتن منافع اقتصادی آینده هزینه می شوند.

در نشریه 8-90 تحت عنوان سرمایه ای کردن هزینه ی آلودگی محیط زیست نظرات هیئت به شرح زیر ارائه شده است و به طور کلی مخارج آلودگی محیط زیست باید هزینه شوند و تنها در صورت داشتن هر یک از معیار های زیر ممکن است سرمایه ای تلقی شوند :

1. هزینه هایی که عمر اموال یا ظرفیت تولید را افزایش می دهند یا ایمنی و کارآیی اموال را بهبود می بخشند. برای شناسایی این معیار، وضعیت دارایی بعد از تحمیل این هزینه ها، با زمان تحصیل آنها مقایسه می گردد.

2. هزینه هایی که برای کاهش یا جلوگیری از آلودگی محیط زیست انجام می گیرد، که مربوط به عملیات یا فعالیتهای آینده هستند. برای تشخیص این هزینه ها که جهت بهبود اموال صورت می گیرد، آنها را با شرایط دارایی در زمان تحصیل مقایسه می کنند.

3. هزینه هایی که برای آماده کردن اموالی که جهت فروش گذاشته شده اند، تحمیل می شود.

فهرست مطالب پروژه

مقدمه

تاریخچه و جایگاه حسابداری محیط زیست

تعریف حسابداری محیط زیست

مزایای حسابداری زیست محیطی

هدف حسابداری محیط زیست

اهداف حسابداری زیست محیطی

معانی متفاوت حسابداری زیست محیطی

انواع حسابداری زیست محیطی

کاربرد های حسابداری زیست محیطی

کاربرد حسابداری زیست محیطی در هزینه یابی

کاربرد حسابداری زیست محیطی در تصمیمات سرمایه گذاری

کاربرد حسابداری زیست محیطی در طراحی برنامه های راهبردی

موضوعات و مسائل زیست محیطی

فرآیند تسهیم هزینه در حسابداری زیست محیطی

عملیات مربوط به هزینه در حسابداری زیست محیطی

اصل اساسی در چهار چوب حسابداری زیست محیطی

هزینه های زیست محیطی و نحوه برخورد با آن

هزینه اقدامات زیست محیطی

زیان های زیست محیطی

هزینه های زیست محیطی

افشای هزینه ها ، بدهیها و تعهدات زیست محیطی

طبقه بندی و افشای هزینه های زیست محیطی در صورت حساب سود و زیان

پیاده سازی حسابداری زیست محیطی

مدیریت بر مبنای فعالیت

گزارشگری زیست محیطی

عوامل بازدارنده توسعه حسابداری محیط زیست

پیشنهادات

منابع

خرید و دانلود آنی فایل

به اشتراک بگذارید

Alternate Text

آیا سوال یا مشکلی دارید؟

از طریق این فرم با ما در تماس باشید